jueves, 24 de marzo de 2011

FEIJOADA...ACOMPAÑALA DE ARROZ EN BRANCO...BOA CARNE ASADA ... E UN BO TINTO... .



NECESITAMOS FEIJAO...ALLOS...SAL...E BACON EN TAQUIÑOS...
Hai vai...
1. poñer o feijao a remollo media hora para limpalo
2. poñer a ferver nunha olla a presión con 2 dedos de auga por encima do nivel
3. cando rompa a ferver, apartar do lume e engadir o bacon previamente cortado en tacos
4. volver a pechar e cocer 25-30 minutos
5. preparar allo machacado con sal (6 ou 7 dentes)
6. freir con pouco aceite sen queimar...cando gañe color engadimos na sartén 2 ou 3 cucharóns de feijao xa cocido
7. mezclar ben e devolver todo á olla
8. se o caldo está moi líquido deixamos ó lume sen presión ate que espese un pouco

REMATAMOS O JANTAR CON UNHAS CAIPIRINHAS...







1 comentario:

Elgranmomo dijo...

This menu should be obligatory at restaurants around the world. Undoubtedly the most important is the dessert.